// Vacature: commissielid expert ulcus cruris & dermatologie

WCS Kenniscentrum Wondzorg verzamelt actuele en hoogwaardige kennis op het gebied van wond- en huidzorg en heeft aandachtsgebieden als decubitus, ulcus cruris, diabetische voet, chirurgische wonden, stoma, brandwonden, dermatologie en oncologische wonden. Het doel van het kenniscentrum is niet alleen het vergaren van kennis, maar juist ook het verspreiden daarvan. Dat doen we middels het vakblad WCS Nieuws, WCS Wondenboek, het tweejaarlijkse WCS Congres, WCS Academy en de WCS Website.

WCS Commissie Ulcus Cruris & dermatologie bestaat uit zeven leden en een voorzitter en is op zoek naar een nieuw commissielid. Onze voorkeur gaat uit naar een verpleegkundig specialist AGZ (dermatologie en/of wondzorg), huidtherapeute, dermatologieverpleegkundige, of een wondverpleegkundige / wondconsulente / verpleegkundig specialist/(huis)arts.

We bieden je de kans om je kennis en ervaring over ulcus cruris en dermatologie in te brengen in deze commissie en een actieve bijdrage te leveren aan het verspreiden van deze kennis. Doceren, meewerken aan richtlijn ontwikkeling, op hoogte blijven van actuele informatie, meehelpen organiseren van congressen en scholingen, zijn enkele activiteiten die je op het lijf geschreven zijn. We verwachten dat je meer dan twee jaar ervaring op het gebied van ulcus cruris en dermatologie hebt en affiniteit hebt met wondzorg. Nieuwsgierigheid en een kleine dosis ’vakidiotie’ zijn welkom. Je kent de geldende richtlijnen van dit vakgebied en bent pro-actief.

Herken je jezelf hierin en heb je tijd om vier keer per jaar ’s avonds te vergaderen, of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Jessica Bakker, voorzitter WCS Ulcus Cruris & Dermatologie: klik hier