WCS Academy

Na de zomer hervat de WCS Academy weer haar cursusprogramma. Alle cursussen worden fysiek aangeboden, waarbij de richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen qua aantallen, routes en afstand tot elkaar.

René Baljon, voorzitter WCS Kenniscentrum Wondzorg

SAVE THE DATE: 21 september 2021 WCS Webinar nieuwe richtlijn decubitus.

  • In het kader van de nieuwe richtlijn decubitus organiseert de WCS 21 september 2021 een V&V geaccrediteerde Webinar
  • Onderwerpen zijn wat is nieuw in de nieuwe richtlijn, decubitus op IC tijdens COVID pandemie en casuïstiek decubitus en IAD.
  • Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

cursussen

WCS Academy is een onderdeel van WCS Kenniscentrum Wondzorg en verzorgt inmiddels ruim twintig jaar (incompany) trainingen, cursussen en workshops voor verpleegkundigen, verzorgenden en (para-)medici over wondzorg en aanpalende aandachtsgebieden, zoals bijvoorbeeld pijn en voeding.

De diverse cursussen, trainingen etc. worden verzorgd door professionals uit de praktijk, veelal bestuurs- of commissieleden van de WCS. Daardoor biedt het cursusprogramma van WCS Academy naast theorie ook praktische informatie, direct gevoed vanuit de praktijk (best practice), alsook vanuit de literatuur (evidence based).

Het programma van WCS Academy is o.a. geaccrediteerd door het V&V Kwaliteitstregister. Sommige cursussen ook voor andere doelgroepen.

Om je accreditatiepunten te krijgen, dien je bij je inschrijving je BIG nummer op te geven (online).

Zijn accreditatiepunten voor jou niet van belang, bijvoorbeeld omdat je doktertassistente bent, dan hoef je geen nummer in te vullen.

WCS Academy biedt regulier vijf verschillende cursussen aan, vijf masterclasses en jaarlijks eenmalig een Hands-on training. Aanmelden daarvoor kan via deze website. Na aanmelding ontvang je een factuur en ongeveer drie weken voor aanvang van je cursus worden je bescheiden toegestuurd.

crkbo_instellingAnnuleren na inschrijving is kosteloos mogelijk tot twee maanden voor de aanvangsdatum van de cursus. Daarna ben je het volledige inschrijfbedrag verschuldigd.

Het programma van de WCS Academy is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)