Toelichting WondWiki

In de WondWiki van het WCS Kenniscentrum Wondzorg zijn meer dan 2000 items in de vorm van artikelen, casussen, protocollen, product informatie en presentaties opgeslagen en kosteloos beschikbaar.
Alle zoekresultaten worden gepresenteerd in pdf bestanden en kunnen zonder kosten worden gedownload en geprint.
De items zijn te vinden op verschillende manieren. Middels de zoekopdracht op item, onderwerp of auteur. In de filter kan op diverse manieren en in combinatie daarvan artikelen worden gevonden.

Je mag ook zelf artikelen/presentaties en dergelijke aanbieden aan de WondWiki, echter alleen in pdf bestanden van maximaal 1 MB.  Commerciële items worden niet toegelaten, mits vooraf overlegd met de web redactie.

Artikelen uit andere tijdschriften kunnen alleen geplaatst worden als er toestemming is van het desbetreffende  tijdschrift, auteurs en uitgever. Indien je dan ook een artikel plaats, dien je gelijk ook een mail te sturen naar de web redactie met daarin aangegeven de toestemming voor plaatsing.

Indien je een presentatie wilt plaatsen (eveneens in pdf) dienen afbeeldingen of casuïstiek geanonimiseerd te zijn.

Alle aangeboden items voor de WondWiki worden eerst door de web redactie getoetst of deze geplaatst mag worden. Daarover vindt verder geen correspondentie plaats.