WCS  Tweedaagse Masterclass Derma- en Oncologie

  • Normale prijs: € 510 (inclusief  lunch)
  • Abonnee prijs: € 495 ( inclusief lunch)
  • Korting € 15
  • Accreditatiepunten V&VN in aanvraag
  • 4 weken voor aanvang ontvangt u de cursusinformatie
  • WCS Academy volgt de covid 19 richtlijn van het RIVM

Inhoud van de cursus:

De huid is ons grootste orgaan. Huidafwijkingen (efflorescenties) beïnvloeden de kwaliteit van leven of kunnen zelfs levensbedreigend zijn. Mede daarom is het tijdig signaleren van groot belang.

In deze praktische en interactieve tweedaagse cursus zullen we de huid, haar en nagels tot in de diepte aan de orde laten komen.

De eerste dag staat in het teken van de dermatologie; het signaleren, beschrijven en overdragen van de efflorescenties. Verder zullen aandoeningen zoals jeuk, eczeem en psoriasis, maar ook psychodermatologie en de etnische dermatologie door middel van van casuïstiek behandeld worden.

De tweede dag staat in het teken van de oncologie; het ontstaan, signaleren en behandelen van (huid-kanker). De specifieke huidreacties bij deze behandelingen en de mogelijke verpleegkundige interventies. Ook besteden we aandacht aan het lezen en interpreteren van medische overdrachten en nemen we u mee in de nieuwste ontwikkelingen op Derma/Oncologisch gebied.

WCS Wondenboek

Vanaf 1 januari 2021 wordt tijdens de cursussen van de WCS Academy gebruik gemaakt van het digitale WCS Wondenboek.
Het WCS Wondenboek en het WCS Classificatiemodel is zowel te gebruiken op een smartphone als op een tablet, en ook te vinden via onze website.

Klik hier voor de link naar het WCS Wondenboek

Cursusduur en accreditatie:

  • Twee dagen van 9.00-17.00 uur, inclusief lunch met een tussentijd van 2 weken
  • Accreditatiepunten, hiervoor is invoeren van het BIG registratienummer verplicht

Kosten

Annuleren na inschrijving is kosteloos mogelijk tot 2 maanden voor de aanvangsdatum van de cursus. Daarna is men het volledige inschrijfbedrag verschuldigd.

Beschikbare data

Data Tijden Locatie  
15 en 29 oktober 2021 09.00 - 17.00 uur Leiden Inschrijven