18de WCS Wondcongres 18 april 2023.

Op 18 april 2023 organiseert WCS Kenniscentrum Wondzorg weer haar wondcongres in de Jaarbeurs te Utrecht. 1 Dag weliswaar, maar we zijn zo blij dat het weer kan. Het achttiende WCS congres staat in het teken van vieren. 18 blijft een magisch getal inzake volwassenheid, vandaar het vieren ervan.

Het programma zal zich richten op verpleegkundigen, verzorgenden en (para)medici die geïnteres­seerd zijn in wondbehandeling. Dat zal gaan in plenaire en parallelsessies waarin eveneens praktische informatie gegeven wordt over wondbehandelingsmethoden en wondbehandelingsproducten.

Accreditatiepunten voor:

Verpleegkundige Specialisten: 3 punten
Physician Assistent: 4 punten
Verpleegkundigen en Verzorgenden: 5 punten
Huidtherapeuten: nog in aanvraag

 

Het zeventiende WCS congres, van 2019, kon gezien worden als een groot succes. Succes in de zin van zo’n 1600 bezoekers, bijna 50 participerende bedrijven en een zeer goede beoordeling aan de hand van de evaluaties en in de vakliteratuur. Ten aanzien van het achttiende congres hebben wij weer dezelfde verwach­tingen betreffende de deelnemende bedrijven. Echter het aantal deelnemers is gelimiteerd tot 1450, dus wees er snel bij. Ook zullen we tijdens het congres wederom onze WCS Award uitreiken aan een persoon of organisatie die zich verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van de wond- en/of huidzorg.

Als je die sfeer weer een keer wilt beleven, kijk dan naar onze eerdere congressen: klik hier

We zullen tijdens ons congres ook weer de felbegeerde WCS Award uitreiken aan een persoon of meerderen of een organisatie die zich de afgelopen jaren zeer verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van de wondzorg.  Wil je meer weten over voorgaande winnaars: klik hier

Houd onze website in de gaten, maar reserveer alvast 18-04-23 in je agenda. Tot dan!